

January 19, 2024 Study Session 8:30 am-1:00 pm, Siskiyou Conference Room 51 Winburn Way

This condensed agenda ensures that the committee covers critical areas within a tight window, reviewing past achievements, strategic planning, and community engagement. Integration of lunch with goal-setting discussion makes efficient use of time, creates a balance between formal and informal interactions.

8:30 Welcome and Brief Introductions (30 minutes)

- Grab coffee/tea and pastries, and get settled
- Welcome by Chair Engelund
- Select note taker (whiteboard)
- Pre-order lunch (if haven't already sent entrée request to Jenn)

9:00 Review of the Previous Year's Achievements (30 minutes)

List on whiteboard

- Condensed presentation on key achievements
- Brief discussion on successes and processes
- List projects in progress and brief updates

9:30 Stretch Break ------15 minutes-----

9:45 Challenges and Frustrations (15 minutes)

List on whiteboard

- Note specific challenges and issues (not a gripe session)
- Adaptations and areas to pursue

10:00 Visioning for 2024: New and Ongoing Projects (1 hour 30 minutes)

List on whiteboard

Bring your ideas to present (10 minutes per each new project)



Public Arts Advisory Committee Agenda

11:30 - 12:15 Lunch with Discussion - Enjoy Delivered Lunch

Informal Lunch Discussion

- Round table discussion →Answer this: "If you could choose anyone to have dinner and conversation with who would you pick and why?"
- · Continue discussion of projects, strategies, visioning, and community engagement goals

		_
17.16	Ctuatab Buagle	15
12:10	Stretch Break	is minutes

12:30 Prioritize Importance of and Order of 2024 Projects/Activities (20 minutes)

List on whiteboard

12:50 Wrap Up (10 minutes)

- Tie up loose ends and ideas
- Copy (take photo) whiteboard notes to review
- All round table feedback on Study Session
- · Closing comments by Chair

1:00 Conclude

Thank you for your public service, participation, and time.